31/05/2008

Αλλαγή Πλεύσης

Από τούδε και στο εξείς το μπλογκ θα γράφει μόνο ουδέτερα/μίζερα ποστάκια. 

Γιατί από το πρωί που έγραψα πως είμαι χαρούμενη μου συνέβηκαν τα παρακατω γεγονότα (με χρονολογική σειρά):

1. Έκοψα βαθιά το αριστερό μου πόδι με το ξυραφάκι.

2. Κόπηκα στο πετικιούρ. 

3. Αφού έκατσα ακίνητη για μία ώρα για να μην χαλάσει το βερνίκι νυχιών (χρώμα ροδακινί για να είναι ασορτί με το φόρεμα- χέρια και πόδια), πήγα να φτιάξω κάτι να φάω και το χάλασα (χέρια και πόδια).

4. Το σάντουιτς είχε γεύση βερνίκι νυχιών.

5. Ξέβαψα και ξαναέβαψα τα νύχια (χέρια και πόδια) σε απαλό διακριτικό μπεζ που στεγνώνει γρήγορα.

6. Πριν στεγνώσουν καλά καλά τα νύχια των χεριών μου κτυπάει το κινητό, το σηκώνω, 'μετακομίζει' και το βερνίκι στο μαλλί...

7. Πάω να βάλω πλυντήριο και μου χύνεται η σκόνη πλυσίματος στο χαλί...

8. Κόπηκαν οι αγαπημένες-καινούργιες σαγιονάρες μου... κλαψ κλαψ... Δεν προλαβαίνω να βρω άλλες...

9 και 10 δεν έχει. Οκτώ ατυχήματα σε λίγες ώρες δεν φτάνουν; 

ΥΓ. Έχει και 9 και 10...

9. Έβαλα δύο (2) χρωμοπαγίδες αλλά η άσπρη μπλούζα έχει πάρει μια γαλάζια απόχρωση...

10. Άπλωσα τα ρούχα στο κρεβάτι για να τα διπλώσω/κρεμάσω και το κρεβάτι γέμισε άσπρη σκόνη πλυσίματος...

Σκέψεις του πρωινού

Λατρεύω τα πρωινά. Ειδικά τα πρωινά του Σαββατοκυρίακου. Σήμερα (Σάββατο) ξύπνησα νωρίς νωρίς, στις 7.30. Βλέπω την πόλη να ξυπνάει σιγά σιγά και νιώθω πως έχω κερδίσει χρόνο.

Τελικά η πόλη τα πρωινά του Σαββάτου είναι χάλια. Πεταμένα ποτά, φαγητά, κατουρημένοι τοίχοι... Αηδία! Τώρα εκτιμώ περισσότερο τους οδοκαθαριστές που συμμαζεύουν την πόλη μέχρι να ξυπνήσει ο περισσότερος κόσμος. 

Απόψε θα πάμε σε ένα πάρτυ με θέμα 'around the world'. Θα ντυθώ κινέζα! Αφού δεν έκανα καρναβάλια... Δανείστηκα ένα ορίτζιναλ κινέζικο φόρεμα, σε απαλό ροζ κεντυμένο με λουλούδια. Αγόρασα και μια μαύρη περούκκα, κοντό καρέ με αφέλειες. Σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά το μαύρο πάνω μου είναι αίσχος...

Ο Μπλαιρ υποστηρίζει πως πρέπει να επικεντρωθούμε στην θρησκεία για να λύσουμε τα παγκόσμια προβλήματα. Τίποτα το καινούργιο, αλλά τώρα έχει φτιάξει κι ένα ίδρυμα. Το 'χει βάλει στόχο ζωής λέει, να περάσει αυτό το μήνυμα. Τί έχουμε να τραβήξουμε ακόμα; Εδώ στο Η.Β. σκέφτονται να στείλουν ιμάμηδες στα σχολεία για να κυρήξουν ενάντια στον εξτρεμισμό. Η  Σάρον Στόουν είχε βγει να δηλώσει πως ο σεισμός στην Κίνα είναι αποτέλεσμα από το 'κακό κάρμα' της χώρας λόγω του Θιβέτ. Τώρα προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα γιατί μέχρι κι ο Ντιόρ της έχει ρίξει χαστούκι. 

Τελικά η θρησκεία την σήμερον ημέραν είναι φλέγον θέμα, του συρμού...

Και το πετρέλαιο. Εδώ οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να ζεστάνουν τα σπίτια τους, οι ψαράδες δεν μπορούν να δουλέψουν κτλ. Οι φόροι του πετρελαίου κτυπούν κόκκινο κι ετοιμαζόμαστε και γι' αλλους (να σώσουμε το περιβάλλον βρε!). 

Ο Μπράουν τηλεφωνεί προσωπικά σε ψηφοφόρους που του είχαν στείλει επιστολές/μέηλ. Διακρίσεις κύριε Πρωθυπουργέ! Δηλαδή άμα σου στείλω μέηλ εμένα δεν θα με πάρεις τηλέφωνο;

Πάω να κάνω ένα home spa. Θα μου κάνω μία γενική, καιρός ήταν. 

Λατρεύω τα πρωινά του Σαββάτου.



30/05/2008

Ονειροκρίτης

Χρειάζεται να κοιτάξω κάποιον ονειροκρίτη για να καταλάβω πως η φωτιά που ονειρευόμουνα ψες είναι η φωτιά που θα μας κάψει όλους εδώ που φτάσαμε;

Αλλά γιατί να ονειρευομαι πως η οικογένεια, της οποίας το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, βγήκε μετά στην τηλεώραση να δηλώσει πως η φωτιά τους κατέστρεψε οικονομικά αλλά τα καινούργια τους έπιπλα δεν θα είναι από το ΙΚΕΑ, για να μην καίγονται εύκολα; Ε; (!!!)

28/05/2008

Εβαρήθηκα...

Εβαρήθηκα τους δημοσιογράφους που δεν διαχωρίζουν την ενημέρωση που την προσωπική τους γνώμη.

Εβαρήθηκα τα ρίφκια που δεν έχουν προσωπική γνώμη τζιαι περιμένουν που τα ΜΜΕ να τους πουν τι να πιστέυκουν.

Εβαρήθηκα τον δογματισμό τζιαι την ξεροκεφαλιά.

Εβαρήθηκα τζείνους που κάμνουν αντίπραξη για χάρη της αντίπραξης.

Εβαρήθηκα τζείνους που μιλούν για να μιλούν τζιαι δεν έχουν επιχειρήματα/αποδείξεις.

Εβαρήθηκα τζιείνους που βάλλουν ούλλον τον κόσμο σε κατηγορίες τζιαι ψάχνουν να έβρουν σε ποιο κόμμα ανήκει ο καθένας. Είμαι ένα κόμμα μόνη μου, ντα;

...τζαι για να τελείωνουμεν, εβαρήθηκα να περιμένω τζιν' το μέηλ...

'Welcome to Cyprus, goats and monkeys' 
(από τον Οθέλλο αυτό)

26/05/2008

Researching Islam III: Malik

Ξεφεύγω... Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ!

Μετά από το περιστατικό στο Νόττιγχαμ, το περιστατικό στο Αφγανιστάν, πληροφορούμαι και για το περιστατικό στο Μάντσεστερ...

Σχετικά άρθρα εδώ και εδώ

Researching Islam II: Pervez

Ελπίδα για τον Περβέζ, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο επειδή είχε κατεβάσει από το διαδίκτιο υλικό περί των γυναικείων δικαιωμάτων στο Ισλάμ. Στο προηγούμενο ποστ είχα βάλει λινγκ για την θανατική του καταδίκη, ενώ εδώ θα βρείτε τις τελευταίες εξελίξεις. 

Κι αυτό με βάζει σε σκέψεις... Τελικά υπήρξε κάποια προόδος μετά την εισβολή στο Αφγανιστάν; 

Μας είπαν πως θα εισβάλουν για να πλήξουν την ισλαμική τρομοκρατία, να συλλάβουν τον Μπιν Λάντεν και να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες έχουν γίνει Λερναιές Ύδρες και καλά κρατούν, ο Μπιν Λάντεν καλεί τους οπαδούς του να κτυπήσουν το Euro 2008 και η Sharia ακόμη εφαρμόζεται. Η Αφγανική κυβέρνηση έχει την υποστήριξη των Η.Π.Α. ενώ οι Ταλιμπάν ακόμη αντιστέκονται (και κυβερνούν ανεπίσημα). Από την άλλη, ο Περβεζ έχει μεν καταδικαστεί σε θάνατο, οι παγκόσμιες πιέσεις δε φαίνεται να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα. 

Ας πάρουμε ένα cost-benefit approach. Τα θετικά αποτελέσματα δεν φαίνεται να υπερνικούν τα αρνητικά. Which is the way forward then? Να φύγουν τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν και να εντείνουμε τις ειρηνευτικές προσπάθειες; Να αφήσουμε το Αφγανιστάν ήσυχο να τα βγάλει πέρα μόνο του; Ή να φέρουμε κι άλλα στρατευματα, να τους αλλάξουμε τα φώτα και να τους επιβάλουμε ένα Δυτικό καθεστός; 

That is the question...

(Σοφία, για σένα :) )



22/05/2008

Περί μουσικής


Μιλώντας για μουσικές προτιμήσεις, θα ήθελα να αναφέρω πως μεγάλωσα με ροκ και κλασσική μουσική. Στο δημοτικό ανακάλυψα τον Ρουβά, στο γυμνάσιο τα Spice Girls και στο πανεπιστήμιο το ελληνικό λαϊκό, ελαφρολαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

Σταθερά λατρεύω το ροκ και το έντεχνο. Πιστεύω μάλιστα πως το ροκ είναι τρόπος ζωής. Αλλά το ροκ δεν είναι κόκα-κολά να πάει με όλα! Το κάθε είδος μουσικής έχει την ώρα του και την ψυχολογία του. 'Ετσι, αυτό το διάστημα, ακούω μόνο ελαφρά μουσική, για να έρχεται η ζωή μου σε ισορροπία. 

Μετά από αυτή την εισαγωγή, θα ήθελα να κάνω ένα αφιερώμα στο συγκρότημα που λειτουργεί πάνω μου σαν αγχολυτικό και αντικαταθληπτικό φάρμακο. 

Κυριές και κύριοι..... τα Ημισκούμπρια!!!

Θυμάται κανείς το Je suis bossu; Μου θυμίζει τον πρώτο μου έρωτα και τις σχολικές εκδρομές, τότε που είχαμε μόνο κασέτες. 
Στο τρίτο έτος πανεπιστημίου έκανα διαλείματα από το διάβασμα για να απολαύσω το Βουκολικό.
Τα καλοκαίρια θυμάμαι το Greek lover και το Πάμε σε μια παραλία.

και τώρα 'τέρμα το διάλειμα, τα κεφάλια μέσα' (αυτό το τραγουδούσαμε όταν άνοιγαν τα σχολεία)

21/05/2008

Fashion crisis


Σήμερα, μετά από πολυυυυύ καιρό, φόρεσα τακκούνια. Μέγα λάθος! Ανακάλυψα οτι ξέχασα πως να τα περπατώ. Κουνιέμαι σαν μαούνα (που μπάζει νερά) και πονάνε τα οπίσθια μου (στα κυπριακά: επιάστηκεν ο κώλος μου).

Με την μόδα δεν έχω καλές σχέσεις. Ντύνομαι αναλόγως διαθέσεως και λατρεύω τα τζην σε κάθε σχέδιο/κόψιμο. Θέλω όμως να πιστεύω πως η εμφάνιση μου συνάδει με την κάθε περίσταση.
Εξαιρούνται δύο περιπτώσεις, στις οποίες εισέπραξα τα πάρα κάτω σχόλια:

Ο συνάδελφος: 'Θα έλθεις στο [τάδε event] αύριο;'
ΚΤ: Φυσικά!
Ο συνάδελφος: Ωραία! Τότε αύριο θα είμαστε και οι δύο properly dressed!'
(εμμ... είναι γεγονός πως εκείνη την μέρα φορούσα το αγαπημένο δε, παλιό και τριμμένο μεν, τζην.)

Η συνάδελφος: Πολύ ωραίο το άρωμα σου.
Κ.Τ: Ευχαριστώ
Η συνάδελφος: Ποιό είναι;
Κ.Τ.: Το [τάδε]
Η συνάδελφος: Oh really? Its very provocative.
(εγώ και όλες μου οι φίλες καθόλου δεν συμφωνούμε, αλλά άλλαξα άρωμα για να είμαι σίγουρη.)

Πριν λίγο όμως, σε μία φάση που τα περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα κατέβηκαν σε απεργία,  μου ήρθε μια πολύ έντονη επιθυμία: 

Να αποκτήσω μια ραπτομηχανή, να μάθω πώς λειτουργεί, και να αρχίσω να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα! Θέλω να βρω ενδιαφέροντα κομμάτια από καταστήματα με vintage/second-hand ρούχα και να αρχίσω τις μεταποιήσεις. Θέλω να βρω κουρελλάκια, αλλά και ωραία υφάσματα, για να φτιάξω τρελλά ποπ τσαντάκια. Θέλω να βρω βαφές υφασμάτων και κερί για να διακοσμήσω υφάσματα με σχέδια μπατίκ. Θέλω να διακοσμήσω το σπίτι με ριχτάρια και μαξιλαράκια που θα φτιάξω η ίδια. (Μάλλον είναι πολλές οι επιθυμίες.)

Μάλλον θέλω διακοπές.

Πάντως θα πάρω όλα τα παλιά μου ρούχα  και θα τα μεταποιήσω. Τί να κάνουμε, θα βολευτώ με μιαν απλή βελόνα και θα αποκτήσουν περισσότερη αξία!

Britain's rudest places

Ένα άρθρο που θα ταίριαζε περισσότερο σε περιοδικό παρά εφημερίδα, αλλά αν κανείς ενδιαφέρεται να μάθει τα πιο 'άκομψα' τοπωνύμια του Η.Β. μπορεί να κάνει κλικ εδώ

19/05/2008

Decision-making plan


When in doubt make a list and take a cost-benefit approach.

Unfortunately, emotional and financial issues can be compared.

18/05/2008

Τρομοκρατία

Το καινούργιο report αποκαλύπτει πως η Ισλαμική τρομοκρατία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Κύριες αιτίες οι πόλεμοι στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Ισλαμιστές τρομοκράτες με UK διαβατήριο βρίσκονται μέχρι και στη Σομαλία.

Μα γιατί;

Μήπως επειδή το Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθεί λάθος εσωτερική πολιτική όσον αφορά τα μέλη των ισλαμικών κοινωτήτων; Μήπως επειδή ανθεί ο ρατσισμός; Μήπως λόγω ανεργίας/έλλειψη εκπαίδευσης; Μήπως επειδή η κυβέρνηση κλείνει μάτια και αυτιά σε ό,τι αφορά το τί συμβαίνει σ' αυτές τις κοινώτητες; Μήπως επειδή μέχρι και οι παπάδες της Αγγλικανικής (αν θυμάμαι σωστά) εκκλησίας ζήτησαν να φέρουμε το νόμο της Σαρίας στο Η.Β.; Μήπως γιατί η αστυνομία δεν παίρνει στα σοβαρά τις υποθέσεις που αφορούν αυτές τις κοινώτητες (π.χ. forced marriages, honour crimes);

Μήπως τελικά η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία;

(Μήπως βλέπω πολύ απλοϊκά το ζήτημα;)

17/05/2008

Έχω την καλύτερη πεθερά του κόσμου!

Είναι πανέξυπνη, ξύπνια, μορφωμένη, μοντέρνα, ευγενική, διακριτική, καλόβολη, γεμάτη κατανόηση και υπομονή, καλή οικοκυρά, κτλ.

Αγαπημένο μας θέμα συζήτησης ο γιός της (φυσικά!).

Το καλύτερο κομπλιμέντο που μου κάνει ο Darling είναι όταν μου λέει πως του θυμίζω την μάνα του. 

Η μαγειρική της ικανότητα αγγίζει τα όρια του θρύλου! Γι' αυτό κι εγώ της έστειλα ένα email ζητώντας της να μου γράψει τις αγαπημένες συνταγές του Darling. Και τώρα περιμένω να μου απαντήσει.

(Και με ζώνουν τα μαύρα φίδια κι όλες μου οι ανασφάλειες. Γιατί πάω να συγκριθώ μαζί της στην κουζίνα; Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί της γενικά. Στην μαγειρική ειδικά πάω να συγκριθώ; Δεν της ζήταγα καλύτερα να στείλει κανένα ταπεράκι;)

16/05/2008

Ο Χριστός κι η Παναγία (να μας προσέχουν)!


Το ακούσαμε κι αυτό: Ο Μπους (Τζούνιορ) αποκάλυψε πως ο Θεός του ζήτησε να εισβάλει στο Ιράκ! (βλέπε εδώ

Κοροϊδεύει τη νοημοσύνη ολόκληρου πλανήτη; 

Δηλαδή όπου ῾Θεός᾽ ίσον Chalabi; Ο οποίος έπεισε τον Μπους να ῾ελευθερώσει᾽ το Ιράκ για να μπορέσει ο ίδιος να αναλάβει την εξουσία; Τον οποίον αντιπαθούν οι περισσότεροι (τουλάχιστον) Ιρακινοί (πλέον);

Να του υπενθυμίσει κάποιος πως έγινε της ῾επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός᾽ και εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική μέχρι να εισβάλουν στο Ιράκ; Πως όλα τα κυβερνητικά όργανα της Αμερικής διαφωνούσαν για τις λεπτομέριες του σχεδίου αναδιοργάνωσης του Ιράκ; Και πως τελικά έγινε ό,τι πρόσταξε ο Chalabi

Πότε είναι τα γενέθλια του Μπους; Θέλω να του στείλω δώρο ένα κουτί σοκολατάκια με γέμιση ουίσκι μπας και συνέλθει.

PS. Έκανα το τεστάκι για την προηγούμενη μου ζωή. Ανακάλυψα πως είχα γεννηθεί στην Αίγυπτο και πως ήμουν άντρας. Άμαν μάθω να κάμνω copy paste στο βλογκ θα το βάλω. Τώρα θα πω μόνο οτι το μἀθημα της προηγούμενης ζωής  μου, που πρέπει να ακολουθήσω σ᾽ αυτή τη ζωή, είναι 'to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins.' 
Αααα... γι᾽ αυτό έγραψα για τον Μπράουν και τον Μπους ενώ δεν το ᾽χα σκοπό να ασχοληθώ με τέτοια θέματα; 

15/05/2008

Burka kai mantila


Otan i Ameriki eisevale sto Afganistan, ta MME arxisan na deixnoun eikones apo ginaikes kalimenes me burkes. Mathame pos oi ginaikes den mporoun na deiksoun oute ta matia tous, ta opoia kaliptoun me eidiko dikti. Etsi loipon, i kali Ameriki eisevale sto Afganistan gia na prostatepsei (metaksi allon) ta anthropina dikaiomata ayton ton katapiesmenon ginaikon. Asxeto pos oi idies ginaikes sto Afganistan eksakolouthoun mexri kai simera na forane bourkes.

Stin Tourkia apagoreyetai dia nomou na forane oi ginaikes mantiles se dimosies iperesies (mporei kai se public places, tha sas gelaso, pantos an iparxei tetoios nomos den efarmozetai).Arketes ginaikes pou eprepe na vgaloun tin mantila gia na mporesoun na sinexisoun na ergazontai (px daskales) katefigan stin methodo perouka. Simfona me to Korani oi ginaikes prepei na kaliptoun ta mallia tous, opote ekeines ta kalipsan me oraiotates peroukes ki oute gata oute zimia. Prin ligo kairo omos i nea tourkiki kivernisi (pou pire ano tou 60% ton psifon stis ekloges) prospathise na epanaferei tin mantila gia oses ginaikes to epithimoun (kai giati mia ginaika pou thelei na kalipsei ta mallia tis na min mporei na to kanei?). I sizitisi ayti peri mantilas omos efere kai mia nomiki agogi enantion tis tourkikis kivernisis, me tin katigoria pos prospathei na epanaferei tis islamikes arxes se ena kosmiko kratos. 

Se orismenes islamikes xores tis Mesis Anatolis (px Livano, Bahrain -where applicable of course) oi ginaikes mporei na forane kayta mini kai sexy sinolakia, alla otan vgoun se dimosious xorous skepazontai me mia burka.  Se pio hard-core islamikes xores (px Iran) oi ginaikes pou kaliptontai ektos spitiou kaliptontai ki entos spitiou (akomi kai oi pitzames tous einai monoxromes, platies, makrimanikes kai me makri panteloni).
Pros apofigin pareksigiseon- 'where applicable' eipa. Akomi kai sto Iran den einai oles oi ginaikes pou skepazontai me mantiles i burkes.

Kai i kayti erotisi einai i eksis: Oi burkes kai oi mantiles apoteloun paraviaseis ton (ginaikion) anthropinon dikaiomaton? Where do we draw the line? 

Distixos den tha doso kamia apantisi, mporei na einai kai to mono debate sto opoio den exo (akomi) sigkekrimeni apopsi. Kai variemai na grapso tora ta epixeirimata ton dio pleyron.

To thema mou einai....

....Pos ayti tin vdomada niotho mian entoni epithimia na foriso tziai go mian burka! Pou tzines pou en fainountai oute ta mathkia!

Eykiken ilios tin proigoumeni vdomada tzi arkepsen to mating season.  Oi antres epellanan. Den kamnoun kamian idiotropia, tin peftoun en psixro se oles tis ginaikes. Its not flattering, its annoying! Prosvalontai oi feministikes mou pepoithiseis. Kai den eimai kan feministria! Alla den mou aresei otan oi antres vlepoun tis ginaikes mono os antikeimeno tou s*x!

Gordon Brown

Vgike o Gordon Brown na pei pos einai o pareksigimenos iroas pou tha sosei tin Girea Albiona apo ta esoterika tis provlimata (gia ta opoia ftaiei i pagkosmiopoiisi simfona me ton idio). Kai pos einai to katallilo atomo gi aytin tin douleia. Ki anakoinonei nees nomothesies.

Pe allo 'na re!!!

Opos prosfata pou vgike na kathisixasei ton kosmo gia to housing marker (crash) kai i camera ekane ena oraiotato gkro plan sta gonata kai ta xeria pou treman (liar! liar!).

Edo i Kirpos exei ligotera provlimata re. 
Welfare state sou lene, alla plironei o kosmos, pou kanei dio kai treis douleies gia na epiviosei, tis plasma tileoraseis ayton pou kanoun 6 kopellouthkia me 5 diaforetikous pateres kai zoun mono me benefits giati variountai na doulepsoun (poor Sharon, no wonder you don't want to go back home). Ki istera xaraktirizoun ton vouleyti pou eipe pos tetoies katastaseis einai anepipreptes osan 'Neo-Nazi' kai ton diagrafoun apo to (Conservative) komma. 

Kai sinexizei o Brown na leei pos tha sosei tin UK me nomopsifismata DIKA TOU. Nai re, giati to New Labour ksafnika egine tziei pou to Conservative Party (oson afora merikes diarithmiseis).  Toulaxiston antegrafe sosta Mr Prime Minister

Arages tou leei kati to gegonos pos o kosmos pou mexri tora psifize paradosiaka Labour arxise na psifizei akrodeksia kommata mono kai mono giati den thelei na (ksana)psifisei Labour? E?

Ouf, eipata, ksalafrosa, ora na diavasoume kai tis kipriakes efimerides tora.


14/05/2008

Colourful Dusk


Dusk. 
Transition. Tranquility.
Everything is peaceful. Everything seems to be peaceful.
Everything but not everyone. Not me, no. I am not at peace. 
I am thinking too much, I am feeling too much. I worry too much.

Then you call.

And all the world becomes serene. My soul is relieved.

I am missing you.

Proto Post

Ki exo mian aporia: pos grafoume me ellinikous xaraktires?

Apofasisa na dimiourgiso ayto to blog giati....eee.... mallon gia logous procrastination.
Otan apofasisa na grapso to proto mou post eixa kapoio thema. To opoio tora mou diafeygei.
Aman thimitho tha to grapso.