15/06/2008

Τον είδαμε τον αγώνα...


Την εθνική Ελλάδος δηλαδή... 

Μόνη στο διαμέρισμα και βρήκα ευκαιρία να ξεσαλώσω. Όποιος με καρφώσει στον Ντάρλινγκ θα πεθάνει!!!

Λοιπόν... Να κάνω μια εισαγωγή για να πω πως από μικρή πίστευα πως θα ήμουν πιο ευτυχισμένη σαν άντρας. Το μόνο πρόβλημα αυτού του σεναρίου είναι που στο τέλος πάλι τον Ντάρλινγκ θα ερωτευομουνα, αλλά αυτός δεν θα γινόταν γκέι για χάριν μου... 

Πήρα λοιπόν fish and chips (με γεύση χαρτόνι, ούτε να αμαρτήσεις δεν σ' αφήνει η αγγλική κουζίνα! -σουβλάκια ήθελα, αλλά πού να τα βρώ;) και μπύρες κι έκατσα να δω τον αγώνα σε φάση home alone. Εννοείται πως είχα πάρει τηλέφωνα όλες μου τις φίλες για να τον δούμε παρέα, αλλά όλες είχαν υποχρεώσεις και δεν ευκαιρούσαν. Όπως είπαμε στο προηγούμενο ποστ, κι εγώ είχα υποχρεώσεις, αλλά η τεμπέλα φρόντισα να πάρω άδεια από την σημαία. 

Έβλεπα τον αγώνα πίνοντας μπύρες και βρίζοντας σαν λιμενεργάτης. Ούτε ο Ντάρλινγκ τόσο πάθος για ποδοσφαιρικό αγώνα! Πηδούσα στον καναπέ, φώναζα στην οθόνη, έκανα υποδείξεις στους παίκτες... Τίποτα... Αγνοούσαν την ύπαρξη μου...

Αμάν ρε Νικοπολίδη, πού πας και σου βάζουν το γκολ; Η δουλειά σου είναι τερματοφύλακας, όχι αμυντικός! Το πρώτο ημίχρονο μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που έπαιζε η εθνική μας! Οι Ρώσσοι είχαν αγριέψει και οι δικοί μας είχαν χάσει την μπάλα (κυριολεκτικά). Δεν ήξεραν γιατί βρίσκονταν στο γήπεδο! 

Ξύπνησαν λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Έσωσε την κατάσταση ο Νικοπολίδης και δεν μας βάλανε κι άλλο γκολ (τον ψηφίζω σαν τον πιο γοητευτικό ποδοσφαιριστή του Euro, by the way). Ρε Άγγελε, τί κάνεις εκεί άγγελέ μου; Μέσα στα δίκτυα πρέπει να μπαίνει η μπάλα, όχι πάνω! Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, εντάξει παίκτες μου; 

Επίσης τα πήρα με τον διαιτητή. Το γκολ της Ρωσσίας ήταν οφσάιτ! Το ξαναλέω, δεν ήταν γκολ! Και το γκολ της Ελλάδας ΔΕΝ ήταν οφσάιτ! Σας το λέω, εξαιτίας του διαιτητή χάσαμε. 

Και με τον κάμεραμαν τα πήρα. Που έκανε κοντινά σε εκείνον τον βαμμένο ξανθό Ρώσσο, με το αφ' υψηλού υφάκι, το χαζό χαμόγελο και το μακρύ επίθετο. Και σ' εκείνο τον δικό μας με την αλογοουρά (Πώς τον λέμε; Μεγάλη μορφή ο τύπος!).  Που έκανε κοντινό στα οπίσθια του Καραγκούνη την ώρα που έσκυβε, για να δούμε πως φόραγε μαύρο σώβρακο που του έμπαινε στον κώλο... Αυτό δεν ήθελα να το δω, ειλικρινά! Και στον Στέλιο, που πριν να μπει στο γήπεδο 'έφτιαξε' το δικό του εσώρουχο.  Κι όλο τους Ρώσσους οπαδούς έδειχνε η κάμερα. 

Μην μιλήσω τώρα για τους Άγγλους σχολιαστές! Όχι θα μιλήσω! Οι γκαντέμιδες, από την αρχή την θάψανε την Ελλάδα! Αυτοί μας μάτιασαν! 

Συμπέρασμα: Conspiracy theory: Ο αγώνας ήταν στημένος! Όλοι είχαν οργανωθεί για να χάσει η Ελλάδα! Ακόμη τους πονά το κύπελλο το 2004! (σωστό;)

Περιμένω τους Ολυμπιακούς για να πάρουμε το αίμα μας πίσω!

7 comments:

Sophia Kollia said...

Έλα ρε ,είπαμε, όχι και συνωμοσία..αλλά που φτιάχνανε το σώβρακο το είδα και γώ...Μήπως τους είπε ο Μπέκαμ για το στρίνγκ και τους έβαλε ιδέες....λες?!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Κρίση Ταυτότητας said...

καλημέρα Σοφία!
χεχε, εντάξει, δεν ήταν και συνωμοσία, αλλά είπα να βγάλω τα ελληνικά μου γονίδια στην επιφάνεια! Γιατί, ως γνωστόν, ποτέ δεν φταίμε εμείς!

Αυτό με τον Μπέκαμ δεν το σκέφτηκα... Δίκαιο έχεις... Πάντως δεν πρέπει να τους έκανε μαθήματα και για τα μαλλιά...!

Sophia Kollia said...

Krsi, watch the videos. they are a blast!

Κρίση Ταυτότητας said...

will do!

Anonymous said...

εγώ λαλώ σας πάει με την Γιουροβίζιον το πράμα...όποιος πιάνει την Γιουροβίζιον πιάνει τζαι το Γιούρο.

Παώ να παίξω την Ρωσσία :p

Κρίση Ταυτότητας said...

χεχε! έχεις δίκαιο!